Fin Alfred på vej rundt i Danmark!

I 2017 kan Fin Alfred og sønnen, guitarist  Morten Alfred, fejre at de har optrådt offentligt sammen i 40 år. De to har spillet alle mulige slags job, fra bryllupper og konfirmationer over politiske demonstrationer og indsamlingsfester til kræmmermarkeder og havnefester – og meget mere.

I de senere år har de dog fokuseret på viseforeninger, folkemusikklubber og folkemusik festivaler, med besøg bl.a. i Eventyrernes Klub, på Halkær kro, Tønder Festival og Skagen Festival.

For nyligt underholdte de to hos FestiVejle i Skyttehuset i Vejle, og i Musikforeningen Drauget i Hørve i Nordvest Sjælland, og i løbet af de næste par måneder går turen rundt i det smukke danske efterår, når de bl.a. spiller i Stubbekøbing og Svendborg.

Repertoiret består af Fins mange nye og gamle sange, sange som han har samlet op på siden han var helt ung, og som han fortæller historier om i mellem numrene.

Se hvor Fin Alfred spiller i kalenderen her på siden!

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.