Rigtig dansk sommer på Musik over Præstø Fjord Festival

Så er Fin Alfred vel hjemme efter tre dage på Musik over Præstø Fjord Festival i Nr. Snedsted ved Tappernøje. Festivalen bød på masser af glade mennesker og god musik på en rigtig hyggelig festival med sol og blæst og regn i hvad der ligende fuldstændig tilfældig rækkefølge, og nogle lidt kølige nætter.

Fin samlede godt med folk til sin workshop om danske viser og gårdsange lørdag formiddag, og sluttede af med at give en formiddagskoncert søndag morgen i Café Teltet.

– Det var en god oplevelse, og det er dejligt at festivalen er så lokal, og ikke er for stor. Man går rundt og kender hinanden, og mødes og kan finde hinanden, det kan jeg godt lide. Det kan man ikke på andre festivaler. Jeg tager hatten af for alle de frivillige, uden dem fungerede det simpelthen ikke, så dem har jeg meget respekt for. Jeg var meget tilfreds med at spille søndag morgen for glade friske sang-glade mennesker som havde lyst til at være med.

Her kan du se en anmeldelse af Musik over Præstø Fjord Festival fra RootsZone.dk

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.