Fin Alfred spiller på Musik over Præstø Festival i august 2018

Når Musik over Præstø Fjord Festival løber af stablen august 2018, er Fin Alfred bl.a. de optrædende – og det er ikke første gang.

Han har flere gange spillet sine viser og sange for den lille hyggelige festivals publikum, arrangører og frivillige, og han ser frem til at være med til at fejre festivalens 10 års jubilæum, i dagene 9. – 12. august.

Udover en koncert, skal Fin også give en workshop med gårdsange på festivalen.

Fin har i øvrig et stort publikum på sydsjælland hvor han har boet i flere perioder, bla. i Everdrup og i Dysted, ligesom han i sin tid startede folkemusikensemblet De Dysted Spillemænd, som i mange år har holdt til i Musikkens Hus i Fensmark.

På Musik over Præstø Fjord fejrer de i år deres 10 års jubilæum i den lille landsby Nr. Smidstrup tæt på Tappernøje, med et overflødighedshorn af musik, dans og workshops for store og små.

Her finder du navne som Basco m. Jullie hjetland (DK/S), Calibut band med George Mihalache (DK/S), Fru Skagerrak (DK/S/N), Mames Babegenush (DK), Phønix (DK), Nordic Fiddlers (N/S/SCO), Spöket i Köket (DK/S), Roskilde Spillemandslaug (DK), Tone Hulbækmo Band (N) og mange, mange flere.

Festivalen byder desuden på vikingemarked, dansetræ, bålpladser, kyssebænk, teltpladser, legepladser, buskspil, fælleskøkken, og mange andre sjove og spændende familiebaserede aktiviteter.

Du kan få mere at vide på www.folkemusik.com og på www.facebook.com/musikoverpf

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.