Er du på jagt efter en gave til vennen som har alt?

Her er masser af spændende, sjove og smukke ben-arbejder fra Fin Alfred’s hånd. De er alle unikke og oplagte som gaver til store og små, ægte kunsthåndværk skåret og formet af forskellige slags knogler og tænder fra kvæg, får og andre danske husdyr.

“Pludselig når jeg har siddet og spillet og øvet mig, så klør det i fingrene, og så kan jeg godt lide og sidde og skære i ben og træ. Ben bliver så smukt når man sliber det. Jeg synes det er sjovt at lave smykker, ligesom når folk står og maler malerier, og jeg vil gerne lave noget jeg kan komme af med, noget som folk vil have, for så er det sjovt at lave noget mere.”

Er du interesseret, så ring til Fin på 21622258, eller skriv på finalfred1@gmail.com

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.