Fin Alfred modtager sydsjællandsk visepris

Fin Alfred modtog Viseprisen på Musik over Præstø Fjord festival 2022. I baggrunden festivalens leder Anne Grete Kamilles.

Musik over Præstø Fjord stiftede og uddelte i sommerens løb Viseprisen i samarbejde med Visens Venner, og den allerførste prismodtager blev Fin Alfred. Han modtog prisen i starten af august 2022 på Musik over Præstø Fjords festival og kvitterede med en koncert med sange om krig og fred. Folkemusikmagasinet rootszone.dk skrev efterfølgende at:

“Fin Alfreds og Mortens koncert i Viseteltet efter prisoverrækkelsen var en velkomponeret tematisk demonstration af sange med bid og med antimilitaristiske holdninger – sange helt i Pete Seegers ånd, og en dansk version af ”Where Have All the Flowers Gone” var da også med i programmet. Eftermiddagen indledtes med Poul Sørensens stærke og evigt aktuelle sang fra 1936 om ”Den Tapre Landsoldat”, om soldatens barske lod som kanonføde for verdens krigsgale herrers vanvittige påfund. ”

Du kan læse resten af anmeldelsen her

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.