Tak for alle sangene i året der gik – vi ses i 2018!

Efter en dejlig efterårsturné i Danmark gør Fin Alfred klar til det nye år.

Den 25. oktober 2017 fyldte Fin Alfred 78 år, og tog i den forbindelse på en dejlig turné rundt i landet med fokus på håndværker- og naversange i Skyttehuset i Vejle, alle mulige andre sjove sange på Maglebrænde Gamle Skole og Arne B i Svendborg, til især københavnersange i KU:BE på Frederiksberg i København, i forbindele med Copenhagen Folk Clubs 20 års jubilæum.

Turen bød på mange må og store højdepunkter, såsom stolt fællessang i ‘Åh disse minder’ i Vejle, en rørende og poetisk, næsten lavmælt, fælles version af ‘Åh Maria jeg vil hjem til dig’ i Maglebrænde på Falster, og med en rablende a cappella banjosang i Svendborg.

Overalt tog publikum rigtigt godt i mod Fin Alfred og hans enorme repertoire af meget forskellige sange, som han har lært på sin lange vandring, og der blev solgt masser af CD’er, fire stk. for en hund – det er jo snart jul.

Men nu er det slut for denne gang og julefreden nærmer sig, men vi ses igen i 2018.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.