Fin Alfred på Nysted Middelalderfestival 2018

Igen i år er Fin Alfred at finde på flere middelaldermarkeder og festivaler i sommerens løb, heriblandt Nysted Middelalderfestival som løber af stablen 3. – 5. august, og hvor han bl. a. sammen med datteren Stine Boline står i bod, deltager i festivallivet og i øvrigt overnatter.

Danmarks smukkeste middelalderfestival afholdes med Aalholm Slot som baggrund i den hyggelige købstad Nysted. Siden byen fejrede sit 600 års jubilæum i 2009, har Nysted haft sin egen middelalderfestival, der viser en købstad i højeste gear for 600 år siden.

Over 300 middelalderfolk og arbejdende værksteder, giver et brag af en oplevelse. Store ridderturneringer, handelsboder, middelaldermad, musik, gøgl og masser af aktiviteter for børn og voksne. Her er bueskydning og flotte kampshows, ja oplev middelalderen på tætteste hold.

Og så møder man jo en masse man kender, ligesom man får nye venner – som her hvor Fin får sig en snak med Søren Hammerlund og Mia Guldhammer fra middelalderbandet Virelai, om hjemmelavede rytmeinstrumenter af ben, og om hvordan man spiller på og med et par tørrede svanefødder (Som du kan se i videoen herunder).

 

Næste punkt i kalenderen er når Fin optræder på Musik over Præstø Fjord Festival i næste weekend, men det kan du læse mere om andet steds her på siden.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.