Her finder du Fin Alfreds musik

PĂĄ hjemmesiden www.folkshop.dk finder du et bredt udvalg af Fin Alfreds mange udgivelser. Det gælder ogsĂĄ det prisvindende album ‘HĂĄndværkersange og Skæmteviser fra København og omegn’ som modtog en Danish Music Award som Ă…rets Danske Visealbum. i 2002. Indeholder i alt 27 spor. Politikens anmelder Thorbjørn Sjögren skrv bl.a.:

”Fin Alfred har en instinktiv sans for at aflevere sangene med en fin blanding af loyalitet og robust humor. Her er tale om dansk folkelighed i sin mest ægte og spillevende form. Anbefales bĂĄde til dem der kan huske disse sange, og til dem der aldrig har hørt dem. ”  – Politiken

Musikere pĂĄ albummet:

Fin Alfred (Sang, harmonika og strenge), Anders Hofset (Kontrabas), Claus Fossing (Trommer, perk.) & Morten Alfred (Guitarer)

Se mere om Fin Alfreds udgivelser pĂĄ hans hjemmeside: www.finalfred.dk

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.